Трансформира се в 2 комбинации:

комбинация „А“: бюро, диван, комод!

комбинация „Б“: легло, диван, комод!

Състои се от:

- чекмеджета – 2 броя

- люлеещ се кош с възможност за застопоряване

- 3 плътни табли на коша

- подвижна решетка

- три нива на дъното

- скрин за повиване с ракла

Разполага с опция за преместване на скрина от двата края на леглото

Размери:

легло – 65/160 см.

кош – 65/110 см.

Външни размери 73/165 см

Височина на кошарата отпред при вдигната решетка 100,5 см

Изработена от ПДЧ – 18мм с подвижна решетка от МДФ.


Безплатна доставка
49900 лв
Изпрати запитване

"Маги" е бебешко легло с интелигентни функции за темпераментни деца със собствен поглед върху живота, деца изпълнени със смели мечти и с приключенски дух. Детското легло е умело съчетание на стилен дизайн, невероятна функционалност, дълъг период на употреба и висококачествени материали, които са напълно безопасни за детето. То може да бъде използвано от раждането на детето, първоначално като удобно креватче с люлеещ се кош и впоследствие преобразувано в обзавеждане за детска стая, включващо юношеско легло, скрин и бюро. Друга комбинация, която може да използвате, когато детето е по-малко, е като отделни елементи - кошарка за бебето, легло за поотрасналия малчуган и скрин (вариантите са 2 и са в зависимост от поръчаната и предварително уточнена комбинация).

Като бебешка люлка, креватчето има редица предимства. Едно от тях е именно люлеещата се функция, която успокоява бебето с ритмичното си движение и спомага за спокойния сън, както на самото дете, така и на родителите. Друго предимство на модела е възможността за корекция на височината на решетката на асансьорен принцип, което улеснява родителите в ежедневните грижи за детето и адекватно отговаря на нуждите на малчугана в различните етапи от развитието му. Матракът може да бъде поставен в 2 позиции, първоначално в горното, по-високо ниво, а впоследствие монтирано по-надолу, за да е безопасна кошарката при по-активни деца в периода, в който те умело координират действията си, изправят се сами и сядат спокойно. Матракът НЕ е включен в комплекта на леглото и може да бъде закупен отделно по избор.

С помощта на големите чекмеджета в долния край на кошарката и тези на скрина, всички бебешки аксесоари ще намерят своето място и то така, че да бъдат винаги близо до Вас, когато е необходимо. Скринчето е с опция да бъде монтирано от двата края на леглото в зависимост от интериора на детската стая и обуславя удобно и безопасно място за преповиване, поради повдигнатите страници на плота. Благодарение на него няма да сте винаги под напрежение, докато сменяте пелените на малчугана, преобличате го или дори правите ежедневния му масаж.