ТРАНСФОРМИРА СЕ В БЮРО!

Размери на леглото: 60/120 см.

Външни размери: 68/125см

- 3 плътни табли

- 3 нива на дъното

Люлеещ се кош с възможност за застопоряване

Чекмеджета – 4 броя

Подвижна решетка

Безплатна доставка
31900 лв
Изпрати запитване

Бебешка кошара Деси с подвижна решетка

ВКЛЮЧЕН ФАЗЕР ПРОТИВ ПРАХ НА ЧЕКМЕДЖЕТАТА

Височина отпред при вдигната решетка: 100см


Характеристики на леглото

Размери на леглото: 60/120 см.

Външни размери: 68/125см

люлеещ механизъм, който може да бъде застопорен

3 нива на матрака

подвижна решетка от МДФ 

4 удобни чекмеджета

отделни ламелни пръчки на решетката могат да се свалят чрез демонтиране и монтиране

цялата решетка може да бъде демонтирана и легълцето да се ползва без нея

Кошарата се доставя в кашони, като има схема за сглобяване. 

Изработена от ПДЧ 18мм с подвижна решетка от МДФ 

Освен ако не е уточнено друго, кошарата се доставя с дръжки антик. 

Уточнение може да се направи в коментар при поръчка.


Какво да търсим в една дървена кошара?


Нивата на матрака - хубаво е да има 3 нива на матрака, което ще ни осигури по-голямо удобство. Когато бебето е новородено се изполва най - горното ниво, после постепенно се смъкват надолу.

Решетката - подвижната решетка осигурява комфорт при смяна на чаршафите и вземане на детето. Когато искаме да сменим чаршафите или да вземем бебето - смъкваме решетката, а през останалото време стои вдигната. Тоест решетката на леглото е пропоръчително да бъде подвижна. 

Материал на решетката - тъй като като започне да се изправя детето ще се хваща за решетката, тя НЕ трябва да бъде пластмасова, защото може да се счупи, решетката трябва да бъде издържлива и дървена - търсим решетка от МДФ, който е много здрав материал. 

Опции на решетката - хубаво е отделни ламелни пръчки на решетката да могат да се вадят, тъй като когато порасне детето и иска само да си влиза и излиза от кошарата, ще може да му извадим няколко ламелни пръчки от единия край, а от другия да му останат като преграда, за да няма опасност да падне докато спи или докато се опитва да излезе. 

Опция на люлката - люлеещият механизъм е чудесен помощник на родителите и е супер удобство за бебето. Ползва се първите месеци, а след това се застопорява. 

Фазер против прах на чекмеджетата - това също е много важно, защото ако го няма, когато използваме по-горно ниво на матрака, чекмеджетата с дрешки остава открити - така дрехите не само че се виждат, но и се прашат. На всяка кошара 

чекмеджетата трябва да са покрити с фазер против прах.  


Детското легло “Деси” е красив и практичен избор за детския кът. Изработенo е от стабилни и екологични материали, които осигуряват безопасността на Вашето дете. Хармоничните цветови комбинации превръщат детското легло “Деси” в красив подарък за всяко малко съкровище и в изискана необходимост за детската стая.

Детска кошара “Деси” е със стандартни размери 60/120 см, подходящи за всяко пространство и интериор. Практичните чекмеджета спестяват пространство и улесняват грижата за малкото дете. Люлеещият се механизъм се грижи за комфортното заспиване на Вашето дете, а възможността за застопоряване превръща детското легло в сигурно място за спокоен сън и игра.