Трансформира се в 2 комбинации:

комбинация „А“: бюро, диван, комод!

комбинация „Б“: легло, диван, комод!

Разполага с:

- люлеещ се кош с възможност за застопоряванe

- 3 плътни табли на коша

- подвижна решетка

- три нива на дъното

- скрин за повиване с ракла

- чекмеджета – 6 броя

- скринът се мести от двата края на леглото

Размери:

легло – 70/185 см.

кош – 70/130 см.

външни: 78/185см

Безплатна доставка
56500 лв
Изпрати запитване

Кошарата се доставя в кашони, като има схема за сглобяване.

Изработена от ПДЧ 18мм с подвижна решетка от МДФ 

Освен ако не е уточнено друго, кошарата се доставя с кръгли бели дръжки. 

Уточнение може да се направи в коментар при поръчка. 


 При този модел може да се радвате на удобството, което осигурява подвижната решетка с механизъм, с която е снабдено леглото. То притежава всички функционални предимства на своя предшественик и е най-добрият Ви помощник в отглеждането на детето. Леглото е с изключително красив дизайн, изработено от висококачествени ПДЧ плоскости, които са внимателно изработени от напълно безопасни за детето материали.

Асансьорната решетка на модела се регулира така, че да бъде удобна, както за най-малките, така и за поотрасналите деца, за които е важно да бъдат в максимално обезопасено място. Важно предимство на леглото е и възможността за корекция на височината на матрака в 2 положение, за да е далеч от течения и прах и близо до мама и татко новороденото или да е в долна позиция за активния малчуган, който може да се изправя сам и активно да се движи в кошарката.

Люлеещата се функция на коша успокоява детето, а когато вече не е необходима може да бъде изцяло застопорена. Помислено е и за всички онези бебешки аксесоари, на които е трудно да намерите място. С помощта на големите и удобни чекмеджета в дъното на кошарката и на допълнителните такива на бебешкия скрин всички неща на детето ще бъдат прилежно прибрани и винаги под ръка, когато са необходими.

Скринът може да бъде монтиран в двата края на детското легло в зависимост от интериора на стаята, така че да не пречи на другите мебели. Той е с повдигнати страници, които обграждат плоскостта на мястото за преповиване и го правят максимално удобно, дори и за ежедневния масаж на малчугана. Леглото може да се трансформира от кошарка в удобно обзавеждане за юношеска стая, включващо легло, бюро и шкафче или в кошарка, легло и скрин (според предварително избраната от Вас и уточнена комбинация).