Трансформира се в 2 комбинации:

комбинация „А“: бюро, диван, комод!

комбинация „Б“: легло, диван, комод!

Разполага с:

- люлеещ се кош с възможност за застопоряване

- 3 или 2 плътни табли на коша

- три нива на дъното

- скрин за повиване с ракла

- чекмеджета – 5 броя

- скринът се мести от двата края на леглото

Размери:

легло – 65/165 см.

кош – 65/110 см.

Външни размери 72/165 см

Предлагани цветове: бял, бял+капучино, бял+син, бял+розов, дъб+крем, бял+дъб, бреза+венге, бреза кафяв, антик, чини, чини+крем, бял+чини, сахара, бял+жълт, бял+сив, чини+жълт, бял+сахара, северен дъб, сахара, бял+сахара.

Безплатна доставка
59200 лв
Изпрати запитване

Бебешкото легло "Лейди" е един от най-класическите модели в нашият сайт и носи в себе си аристократичен дух, грациозност и привлекателна визия. Неговите красиви форми, стилен дизайн и прецизна изработка го превръщат в предпочитан избор от родители, които желаят в дома си едно истинско бижу. Леглото ще изпълни с топлина детската стая и ще донесе усещането за домашен уют на всеки малък палавник, при това за дълго. Дългият период на използване на кошарата е благодарение на възможността за трансформирането му от бебешко креватче в удобни мебели за юношеска стая. Независимо дали използвате леглото за новороденото си бебче, което ще се успокоява от люлеещата се функция на коша или за юношата, който желае да бъде самостоятелен, то ще Ви донесе спокойствието, че сте осигурили най-доброто за детето си.

Опцията да монтирате матрака на 3 различни позиции Ви дава възможност да предпазите най-малките от течения и прах, монтирайки в най-горна позиция дъното или да направите леглото безопасно и решетките високи за поотрасналите деца с авантюристичен, приключенски дух, които нямат търпение да опознаят света извън кошарката си. С помощта на големите чекмеджета в долния край на кошарката и тези на скрина всички бебешки аксесоари ще намерят своето място. Скринчето е с опция да бъде монтирано от двата края на леглото в зависимост от интериора на детската стая и обуславя удобно и безопасно място за преповиване, заради повдигнатите страници на плота.

Друго основно предимство на модел Лейди, е възможността в по-късен етап, когато детето порасне модела да се трансформира в юношеско легло с прилични размери, бюро и допълнително скринче или да се използва като отделни елементи - кошарка за бебето, легло за поотрасналия малчуган или за мама и татко и скрин (вариантите са в зависимост от поръчаната и предварително уточнена комбинация).