Трансформира се в 2 комбинации:

комбинация „А“: бюро, диван, комод!

комбинация „Б“: легло, диван, комод!

Разполага с:

- чекмеджета – 5 броя

- люлеещ се кош с възможност за застопоряване

- 3 плътни табли на коша

- подвижна решетка

- три нива на дъното

- скрин за повиване с ракла

- опция за преместване на скрина от двата края на леглото

Размери:

голямо юношеско легло – за матрак 65/160 см.

кош – за матрак 65/110 см.

Външни размери 73/165 см

Височина на кошарата отпред при вдигната решетка 100,5 см

Изработена от ПДЧ – 18мм с подвижна решетка от МДФ.


Предлагани цветове: антик, дъб+крем, бял+син, бял+розов, бял+жълт, бял+дъб, бял, чини, чини+крем, бял+чини, бял+сив, северен дъб, сахара, северен дъб+бял, северен дъб+жълт, северен дъб+розов, северен дъб+син, северен дъб+крем, сахара+бял, сахара+крем, сахара+жълт

Безплатна доставка
61100 лв
Изпрати запитване

"Ниа" е бебешко легло с интелигентни функции за темпераментни деца, изпълнени със смели мечти и с приключенски дух. Детското легло Дизайн Бейби е умело съчетание на стилен дизайн, невероятна функционалност, дълъг период на употреба и висококачествени материали, които са напълно безопасни за детето. То може да бъде използвано от раждането на детето първоначално като удобно креватче с люлеещ се кош и впоследствие преобразувано в обзавеждане за детска стая, включващо юношеско легло, скрин и бюро. Друга комбинация, която може да използвате, когато детето е по-малко е като отделни елементи - кошарка за бебето, легло за поотрасналия малчуган или за мама и татко и скрин (вариантите са 2 и са в зависимост от поръчаната и предварително уточнена комбинация).

Като бебешка люлка креватчето има редица предимства. Едно от тях е именно люлеещата се функция, която успокоява бебето с ритмичното си движение и спомага за спокойния сън, както на самото дете, така и на родителите. Друго предимство на модела е възможността за корекция на височината на решетката на асансьорен принцип, което улеснява родителите в ежедневните грижи за детето и адекватно отговаря на нуждите на малчугана в различните етапи от развитието му. Матракът може да бъде поставен в 2 позиции, първоначално в горното, по-високо ниво, за да е защитено бебето от течения и прах и впоследствие монтирано по-надолу, за да е безопасна кошарката при по-активни деца в периода, в който те умело координират действията си, изправят се сами и сядат спокойно.

С помощта на големите чекмеджета в долния край на кошарката и тези на скрина всички бебешки аксесоари ще намерят своето място и то така, че да бъдат винаги близо до Вас, когато е необходимо. Скринчето е с опция да бъде монтирано от двата края на леглото в зависимост от интериора на детската стая и обуславя удобно и безопасно място за преповиване.